Tuning

30/3/10

DRIFT WARS 2010


ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ φιλοι του Drift!!!!

To πρόγραμμα της νέας χρονιά για το πανελλήνιο πρωτάθλημα DriftWars 2010 είναι έτοιμο. Με εκπλήξεις, στις ωραιότερες πίστες της Ελλάδας επιφυλάσσοντας ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις!


Η μεγάλη διαφορά για τα DriftWars του 2010 σε σχέση με την περυσινή χρονιά είναι το γεγονός ότι όλα τα event θα είναι πλεον μονοήμερα με σκοπό τη μείωση του κόστους συμμετοχής για τους αγωνιζόμενους εν μέσω μίας χρονιάς με οικονομικές δυσκολίες για όλους. Σε πολλές περιπτώσεις βέβαια οι πίστες θα είναι κλεισμένες και τις 2 ημέρες του Σαββατοκύριακου προκειμένου όποιος οδηγός θέλει και μπορεί να προπονηθεί και την παραμονή του αγώνα.

Τα DriftWars για το 2010 θα ξεκινήσουν από τη Σπάρτη και την πίστα Speed and Passion, στις 28 Μαρτίου, μια Κυριακή πριν από το Πάσχα που φέτος θα πέσει στις 4 Απριλίου. Μετά τη Σπάρτη, σειρά θα έχει η Θεσσαλονίκη στις 25 Απριλίου, από την πίστα Speed Park στο Ν.Ρύσιο, όπου οι ανεβασμένοι drifter του Βορρά θα διασταυρώσουν τα ξήφη τους με τους φιλοξενούμενούς τους. Μια καυτή έδρα που δύσκολα θα περάσει ανέμακτα κάποιος μη Βόρειος. Σειρά όμως θα έχει η Αθήνα και μάλιστα την Τετάρτη 26 Μαίου στο γνωστό Kartodromo Αφιδνών που πλέον οι Αθηναίοι θα παίξουν εντός περιμένωντας να δουν τις αντιδράσεις των αντιπάλων τους από την υπόλοιπη Ελλάδα. Και αφού ολοκληρωθεί η πρώτη περιοδεία μας από τις μικρές σχετικά πίστες, ανηφόρα για οδηγούς αλλά και μοτέρ στην μεγαλύτερη πίστα της Ελλάδας, τις Σέρρες στις 20 Ιουνίου, όπου εκτός από τον εσωτερικό ανταγωνισμό οι Έλληνες θα βρουν στο δρόμο τους, τους guest drifters από το πρωτάθλημα Superdrift της Ιταλίας που θα έχουν ήδη "εισβάλει" σε ελληνικό έδαφος. Και με ήδη 4 αγώνες στην πλάτη και αρκετή κούραση από το πρώτο σκέλος καταλήγουμε στη μαγευτική Ζάκυνθο και στην επανασχεδιασμένη πίστα της Λιθακιάς για τον 5ο και καλοκαιρινότατο γύρο στις 25 Ιουλίου. Πρεμιέρα για τους Ζακυνθινούς που κρύβουν πολλούς άσσους στο μανίκι τους.

Διάλειμα και επαναφορά στις μάχες των DriftWars στις 3 Οκτωβρίου μετά από σχεδόν δίμηνο διάλειμμα με ένα δυνατό crash test πάλι από τις Σέρρες όπου και αυτή τη φορά θα έχουμε έκληξη. Μετά τις Σέρρες κατευθυνόμαστε νοτιότερα στη Λάρισα, μάνα πολλών drifter, και φωλιά νέων ταλέντων. 7 Νοεμβρίου λοιπόν θα γίνει το ραντεβού με τους "βαρώνους" της Θεσσαλίας, στην γνωστή και μη εξαιρεταία πίστα SuperStage στο 7ο ραντεβού με τα DriftWars. Μετά από αυτή την περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, η αυλαία θα πέσει και για το 2010 στην Αθήνα και στο Kartodromo Αφιδνών την Τετάρτη 24 Νεοεμβρίου, σε έναν τελικό που και πάλι θα κρίνει τν πρωταθλητή αφού θα έχει και διπλό συντελεστή βαθμολόγησης.





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ

1st round 28/3, Σπάρτη
2nd round 25/4, Θεσσαλονίκη, Speed Park
3rd round, 26/5, Αθήνα Καρτόδρομο
4th round, 20/6, Σέρρες
5th round, 25/7, Ζάκυνθος
6th round, 3/10, Σέρρες
7th round, 7/11, Λάρισα SuperStage
8th round, 24/11, Αθήνα Kartodromo

Πηγη  mz3 club

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ