Tuning

26/3/10

MOTO GP Live στον ΣΚΑΙ

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας, το γνωστό ΜotoGP, για τα επόμενα τρία χρόνια θα μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ.

Το πιο συναρπαστικό και θεαματικότερο άθλημα του μηχανοκίνητου κόσμου, με τους καλύτερους οδηγούς και τους μεγάλους σούπερ-σταρ, όπως ο διαβόητος 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi, ξεκινά την πορεία του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Oι 18 αγώνες της χρονιάς διεξάγονται σε πίστες σε κάθε άκρη της γης ξεκινώντας από το νυκτερινό αγώνα του Κατάρ, φτάνοντας στο ναό των Αμερικανικών αγώνων την Ινδιανάπολη, πηγαίνοντας στις πίστες της Ανατολικής Ασίας και την Αυστραλία και βέβαια με το κύριο μέρος σε θρυλικές Ευρωπαϊκές πίστες όπως το Λε Μαν ή το Μουτζέλο.

Ο ΣΚΑΪ σε απευθείας μεταδόσεις από τις πίστες αυτές θα μεταφέρει στους Έλληνες τηλεθεατές τη δράση και το συναγωνισμό των Κατατακτήριων Δοκιμών και του Αγώνα της κατηγορίας ΜotoGP, ενώ σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή λίγες μέρες μετά τον αγώνα θα προβάλλονται τα κυριότερα στιγμιότυπα και των τριών κατηγοριών του Πρωταθλήματος, δηλαδή των 125, των 250 και του ΜotoGP.

Επιπρόσθετα θα προβληθούν στιγμιότυπα από το Επίσημο Τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, από την Επίσημη Απονομή μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, αλλά και θέματα που αφορούν το Πρωτάθλημα στις ενδιάμεσες εβδομάδες που δεν υπάρχουν αγώνες

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ