Tuning

11/4/10

Σαλόνι Αυτοκινήτου της Αθήνας 2010

Σαλόνι Αυτοκινήτου της Αθήνας 2010

Athens
Η «Α.Γαλανόπουλος Διοργάνωση Εκθέσεων» και η «Lamarco ΕΠΕ» θα πραγματοποιήσουν από 23 έως και 31 Οκτωβρίου την Έκθεση «Σαλόνι Αυτοκινήτου της Αθήνας 2010» στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού. Η έκθεση αυτή πραγματοποιείται κάθε δεύτερο χρόνο, τη χρονιά δηλαδή που δεν γίνεται η διεθνής έκθεση του Συνδέσμου. Σκοπός της είναι η παρουσίαση στο ελληνικό κοινό όλων των νέων μοντέλων και τεχνολογιών της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως επίσης και η τόνωση της αγοράς του αυτοκινήτου σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή. Στόχος είναι η δημιουργία μιας έκθεσης απόλυτα προσαρμοσμένης στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της οικονομικής ύφεσης, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότερη προβολή των αυτοκινήτων, των τεχνολογιών τους και των σύγχρονων εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην επονομαζόμενη «Πράσινη Τεχνολογία» στο χώρο της αυτοκίνησης, με την ξεχωριστή παρουσίαση υβριδικών, ηλεκτρικών και γενικότερα φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων και τεχνολογιών.
 
Παράλληλα με την έκθεση στον εξωτερικό χώρο θα παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους της διεξαγωγής test drive των μοντέλων που τους ενδιαφέρουν και της παρακολούθησης επιδείξεων δεξιοτεχνίας. Επίσης σχεδιάζεται η παρουσίαση προγραμμάτων οδικής ασφάλειας σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς του χώρου. 
 
Φέτος και για πρώτη φορά καθιερώνεται ο θεσμός της «Τιμώμενης Χώρας», η οποία θα αλλάζει σε κάθε έκθεση, μέχρι της ολοκλήρωσης όλων των χωρών με κατασκευάστριες εταιρείες αυτοκινήτων. Για το 2010 Τιμώμενη Χώρα είναι η Ιαπωνία.
 
Στους εξωτερικούς χώρους θα παρέχεται επίσης η δυνατότητα παρουσίασης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μόνο του επίσημου δικτύου των εισαγωγέων αντιπροσώπων. Μια σειρά ακόμη πολλαπλών εκδηλώσεων βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού και θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι η δημιουργία ενός εορταστικού κλίματος, αντίστοιχου των υψηλών προσδοκιών και των απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού, αλλά και των εισαγωγέων αντιπροσώπων.

Πηγη 4troxoi.gr

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ