Tuning

27/4/10

Σαλόνι Μοτοσικλέτας 2010

Σαλόνι Μοτοσικλέτας 2010

Moto,Saloni,2010
Με την οργάνωση της Lamarco, την υποστήριξη του Πανελληνίου Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Δικύκλων (ΠΑΣΕΔ) και τη συμμετοχή των περισσότερων από τις 70 εταιρείες του κλάδου, το σαλόνι μοτοσικλέτας θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά το σημαντικότερο ετήσιο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο του δικύκλου.

Πρόκειται να παρουσιασθούν όλα τα τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter, να πραγματοποιηθούν πρώτες πανελλαδικές παρουσιάσεις νέων μοτοσικλετών και να φιλοξενηθούν μία πληθώρα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ, συστήματα προστασίας, ανταλλακτικά, λιπαντικά και πολλά ακόμα προϊόντα για τον σύγχρονο μοτοσικλετιστή.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης θα λάβουν χώρα
ημερίδες ενημέρωσης με θέματα φορολογικά και παρουσιάσεις προγραμμάτων τόνωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Επίσης, διήμερο freestyle trial show από τους Μάριο Πολυχρονιάδη και Ηλία Κυριλή το Σάββατο και την Κυριακή. Τέλος, θα έχουμε δύο πρώτες πανελλήνιες παρουσιάσεις (Yamaha XT1200Z Super Tenere και Υamaha FZ8 και Fazer8), ενώ θα υπάρξουν και κληρώσεις με πολλά δώρα και ταξίδια σε αγώνες Moto GP.
 
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι τις καθημερινές από τις 14:00 έως τις 21:30 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 21:30.
Πηγη 4troxoi.gr

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ