Tuning

3/4/10

Alfa Romeo Giulietta: Το πρώτο promo video


 
Η Alfa Romeo δημοσίευσε στο διαδύκτιο το πρώτο promo video για το νέο της premium μικρομεσαίο. Στο video εμφανίζονται και οι προηγούμενες γενιές της Giulietta, ενώ αναφέρονται οι νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στο νέο μοντέλο όπως το ηλεκτρονικό «μπλοκέ» διαφορικό eQ2, η ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω, η μεταβλητή υποβοήθηση στο τιμόνι και το σύστημα start & stop.

Τα μηχανικά σύνολα που θα εφοδιάζουν τη γκάμα της νέας Giulietta θα είναι ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας (TB) των 1.4 λίτρων και 120 ίππων του gruppo, ο οποίος θα αποτελεί και τη βασική έκδοση του μοντέλου. Στη συνέχεια της γκάμας συναντάμε τον ίδιο κινητήρα με τεχνολογία MultiAir και απόδοση 135 και 170 ίππων.

Η κορυφαία έκδοση Quadrifoglio Verde της νέας Giulietta που θα εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα (TBi) των 1,75 λίτρων και απόδοσης 235 ίππων. Το ηλεκτρονικό «μπλοκέ» διαφορικό αποτελεί στην προκειμένη περίπτωση μέρος του βασικού εξοπλισμού, καθώς και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση. Επίσης οι εκδόσεις που θα εφοδιάζονται με τον MultiAir των 135 ίππων και η Quadrifoglio Verde, θα συνδυάζονται και με το νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT (Twin Clutch Transmission) 6 σχέσεων.

Πηγη new.e-go.gr

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ