Tuning

2/4/10

Ανακλήσεις αυτοκινήτων

Ανακαλούνται μοντέλα τύπου OPEL Antara, με έτος κατασκευής 2007 – 2008, για τον έλεγχο του συνδέσμου του ενδιάμεσου άξονα κολόνας – τιμονιού.


Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, πρόκειται για 554 μοντέλα για τα οποία δεν έχει αναφερθεί στη χώρα μας κάποια δυσλειτουργία που να έχει σχέση με αυτό το θέμα. Στους κατόχους που τα αυτοκίνητά τους εμπλέκονται στην ανάκληση θα σταλεί συστημένη ενημερωτική επιστολή ώστε να μεταβούν στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της OPEL για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες χωρίς κάποιο κόστος. Για περισσότερες πληροφορίες οι κάτοχοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε: 210 6164 700.
Παράλληλα, η Chevellas A.E., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων CHEVROLET προχωρεί σε ανακλήσεις μοντέλων τύπου Captiva ώστε να ελεγχθεί ο σύνδεσμος του ενδιάμεσου άξονα κολώνας – τιμονιού.
Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά 1141 οχήματα, παραγωγής από τις 03 Μαρτίου 2006 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2007, με εύρος πλαισίων από KL1CG26FJ7B005637 έως KL1CG26RJ8B197306. Και σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα κάποιο πρόβλημα που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα ενημερωθούν με επιστολή για να προσέλθουν με ραντεβού σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Chevrolet σε όλη την επικράτεια ώστε να ελεγχθεί η συνδεσιμότητα του συνδέσμου του ενδιάμεσου άξονα της κολώνας τιμονιού με τον άξονα της κρεμαγιέρας και εφόσον απαιτηθεί θα πραγματοποιηθεί επανατοποθέτηση του συνδέσμου του ενδιάμεσου άξονα της κολώνας τιμονιού στον άξονα της κρεμαγιέρας. χωρίς κάποια χρέος.
Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρία στο τηλέφωνο: 210 5773460.

Πηγη cosmo.gr




Σε ανάκληση 1.141 οχημάτων Chevrolet Captiva, παραγωγής 3 Μαρτίου 2006 έως 31 Δεκεμβρίου 2007, προχωρά η αντιπροσωπία της Chevrolet στη χώρα μας.

Σκοπός της ανάκλησης είναι ο έλεγχος του συνδέσμου του ενδιάμεσου άξονα κολώνας-τιμονιού. Η εταιρεία θα ενημερώσει με προσωπικές επιστολές τους κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, προκειμένου εκείνοι να επισκεφθούν τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές Chevrolet χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση.

Πηγη 4troxoi.gr

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ