Tuning

5/7/10

Νέα Bugatti Veyron 16,4 Super Sport : 1.200 ΗΡ και 415 χλμ/ώρα - 258MPH


Αν είστε fan των Bugatti Veyron 16,4, τότε θα αγαπήσετε τη νέα , περιορισμένη έκδοση super sport μοντέλο που επίσημα αποκάλυψε την Κυριακή . Η crème de la crème της οικογένειας Veyron είναι ταχύτερη , ελαφρύτερη και φυσικά , πιο ισχυρή από το ... κοινότυπο μοντέλο μαζικής παραγωγής .Πόσο πολύ πιο ισχυρό και πιο γρήγορο ,ρωτάτε; Λοιπόν,η ανθρακονήματη veyron 16,4 Super Sport με τους 16 κύλινδρους υπερτροφοδοτούμενη μονάδα άντλησης 1.200 HP , ή 199HP περισσότερο από το κανονικό μοντέλο (ή τουλάχιστον αυτός είναι ο επίσημος αριθμός της αυτοκινητοβιομηχανίας ) .

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου , οι μηχανικοί της Bugatti πήγαν το μαύρο και πορτοκαλί Super Sport κοντα στην εδρα τους στο wolfsburg στον ομιλο VW.
" Κατά την παρουσία του στην Γερμανική Τεχνική Υπηρεσία Επιθεώρησης ( TÜV )ένας εκπρόσωπος του Guinness Book of Records το Super Sport πέτυχε μέση τελική ταχύτητα των 431,07 χλμ/ώρα [ 268] mph, "είπε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
«θεωρούσε ότι θα φτάναμε μια μέση τιμή τα 425 km / h, " εξηγεί ο επικεφαλής μηχανικός της Bugatti Δρ Wolfgang Schreiber , " αλλά οι συνθήκες σήμερα ήταν τέλειες και μας επέτρεψαν για κατι περισσότερο . "
Ειδικότερα , ο πιλοτος της Bugatti Πιερ Ανρί Raphanel καταγραφεί μια κορυφαία ταχύτητα των 427 , 933 χλμ/ώρα [ 266,1 ] μίλι/ώρα από Νότο προς τον Βορρά και 434 , 211 χλμ/ώρα [ 270,03 ] mph σε αντίθετη κατεύθυνση. Για λόγους ασφαλείας και πιο συγκεκριμένα για την προστασία των ελαστικών ,η τελική ταχύτητα του μοντέλου παραγωγής θα πρέπει να περιορίζεται στα 415 χλμ/ώρα [ 258,1 ] mph. Για την ιστορία , το πρότυπο Veyron επιτυγχάνει τελική ταχύτητα 407 χλμ/ώρα [ 253,1 ] mph.
Ας δούμε λοιπόν τα νέα Veyron 16,4 Super Sport λεπτομερώς.Οι μηχανικοί της Bugatti ξεκίνησαν με την αναβάθμιση των 8.0 -λίτρων 16- κύλινδρο κινητήρα της Veyron με τέσσερις υπερτροφοδότες και μεγαλύτερο intercooler , μεταξύ άλλων αλλαγών , την ενίσχυση της παραγωγής από 1.001 HP σε 1.200 HP και μέγιστη ροπή από ένα ήδη τεράστιο 1.250 Nm σε ένα παράλογο το 1.500 Nm ή £ 1106 -ft .
Η εταιρεία δεν αποδέσμευσε τα στοιχεία της επιτάχυνσης, αλλά περιμένουμε το Super Sport να είναι ελαφρώς ταχύτερο από ό, τι το τυποποιημένο μοντέλο των 0 -100km / h[ Veyron 16.4: 2,2 δευτερόλεπτα ] .


Η αναρτηση έχει τροποποιηθεί με ελαφρώς ισχυρότερους σταθεροποιητές , και ολοκαίνουργια αμορτισέρ.Η Bugatti ισχυρίζεται ότι το Super Sport μπορεί να τραβήξει 1,4 G της πλευρικής [ επιτάχυνσης πρότυπο Veyron : 1,25 G] .
Η Super Sport διαθέτει επίσης εξ ολοκλήρου ανθρακονημα carbon Που μειωνει το βαρος . Κατόπιν αιτήματος, το Veyron 16,4 Super Sport είναι διαθέσιμο σε 100 τοις εκατό ,με βερνίκι που εκτίθενται άνθρακα.
Μαζί με τα νέα χρώματα των δύο τόνων , το μαύρο και το πορτοκαλί, το Super Sport διαθέτει μια σειρά από εξωτερικές αλλαγές που βοηθούν ωστε να το διακρίνει από το πρότυπο Veyron .Μερικες απο τις αλλαγες ειναι οι δύο αγωγοί NACA που εχουν ενσωματωθεί στην οροφή ,οι ξανασχεδιασμενες μπροστινες εισαγωγες αερα,ο απιστευτος προφυλακτηρας και το καινουριο συστημα της εξατμισης.
Το εσωτερικό του Super Sport έχει επίσης αναθεωρηθεί με τα μοναδικα τελειώματα υλικών και χρωμάτων σε συνδυασμό με τα ειδικα λογότυπα .
Σύμφωνα με την Bugatti, τα πέντε πρώτα Super sport που θα βγουν απο την παραγωγη, θα αποτελουν απο μονα τους μια σειρα, με την ίδια διάταξη με τo landspeed αυτοκίνητο ρεκόρ.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Veyron 16.4 Super Sport θα βγουν στην δημοσιοτητα οταν η περιορισμένη παραγωγή των supercar κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στην Καλιφόρνια στο Pebble Beach Concours Σαββατοκύριακο στα μέσα Αυγούστου .

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ