Tuning

20/8/10

Mitsubishi Eclipse Spyder GT

Το Mitsubishi Eclipse Spyder GT έχει τα κότσια να τα βάλει άνετα με τα πιο καταξιωμένα super car. To σπορ – κάμπριο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας διακρίνεται από τον θηριώδη κινητήρα που υπόσχεται εξωπραγματικές επιδόσεις, την εκκεντρική εμφάνιση του και το πλουσιότατο επίπεδο εξοπλισμού. 
Κάτω από το μακρύ καπό του υπάρχει ένα άφθονο σε κυβικά μοτέρ V6 3.8 λίτρων το οποίο προσφέρει απλόχερα 265 ίππους. Το εν λόγω μοτέρ συνδυάζεται με ένα εξελιγμένο αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων, το οποίο υπόσχεται γρήγορες αλλαγές.

Οι αναρτήσεις είναι ανεξάρτητες σε κάθε τροχό ενώ οι τεράστιοι αεριζόμενοι δίσκοι υπόσχονται ακαριαία φρεναρίσματα. Η οροφή του είναι υφασμάτινη – σε πείσμα των υπολοίπων μοντέλων που διαθέτουν μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή – η οποία ανοίγει αυτόματο μέσω ενός μπουτόν και μέσα σε 19’’ . Η τελική του ταχύτητα δεν αναφέρεται αλλά η επιτάχυνση από τα 0-100 πραγματοποιείται σε 6’’.

Στο εσωτερικό του - όπως και σε όλα τα μοντέλα Eclipse - διαθέτει σύστημα hands-free Bluetooth, σύστημα αναγνώρισης φωνής και σύστημα κάμερας που εμφανίζεται πάνω στο καθρέφτη για μεγαλύτερη ασφάλεια. Από ένα τέτοιο μοντέλο δεν θα μπορούσε να λείπει ένα ακριβό ηχοσύστημα. Έτσι, το Rockford Fosgate Premium-Audio υπόσχεται να κάνει το εσωτερικό του Eclipse Spyder GT κινητή ντισκοτέτ αφού τα 6 μεγάλα ηχεία συνδυάζονται με έναν μεγάλο ενισχυτή ισχύος 660 Watt.

Επίσης, στον εξοπλισμό του υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με mp3, i-pod κ.α. Στο εσωτερικό του τα καθίσματα εκτός από δερμάτινα είναι και θερμαινόμενα ενώ τα πεντάλ και ο λεβιές ταχυτήτων είναι από αλουμίνιο. Η ενεργητική ασφάλεια θωρακίζεται από το σύστημα ελέγχου ευστάθειας και πρόσφυσης.

auto24

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ