Tuning

22/12/10

Ανακαλούνται 8.838 Honda Jazz στην ελληνική αγορά


Στην ανάκληση Honda Jazz προχωρά η Γενιική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων της ιαπωνικής φίρμας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου και τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά συνολικά 8.338 Honda Jazz με ημερομηνία παραγωγής από το 2002 έως 2008 και πραγματοποιείται για προληπτικούς λόγους καθώς στα συγκεκριμένα αυτοκινήτα ενδέχεται στις τερματικές επαφές του διακόπτη μεσαίας σκάλας φώτων, εξαιτίας κραδασμών, να δημιουργηθεί υψηλότερη αντίσταση ρεύματος, με αποτέλεσμα την αδυναμία ενεργοποίησής τους.

Όπως διευκρινίζεται, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Honda, για να γίνει έλεγχος και αντικατάσταση του διακόπτη των φωτιστικών σωμάτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την τεχνική διεύθυνση της εταιρείας Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ στο τηλέφωνο 210-3483602 ή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στο τηλέφωνο 210-3483701 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση info@saracakis.gr.
auto.in.gr

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ