Tuning

21/4/11

Αυτό είναι το τρίθυρο Nissan Micra!

Δεν πρόκειται για μοντέλο παραγωγής (τουλάχιστον όχι ακόμη), αλλά για την πρωτότυπη τρίθυρη μορφή της νέας γενιάς του Micra. To μοντέλο παρουσιάζεται αυτό το διάστημα στη Σαγκάη, και η εταιρεία επέλεξε να ξεκινήσει από την πιο γρήγορη έκδοση. Αυτή με τον 1,6 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του Juke και τους 190 ίππους! 

Στην ουσία πρόκειται για τον προπομπό της τρίθυρης έκδοσης του νέου Micra, αφού εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι προς το παρόν η νέα γενιά προσφέρεται μόνο ως πεντάθυρη. Έτσι η ιαπωνική φίρμα επιλέγει μια πολύ «καυτή» έκδοση για να μας παρουσιάσει το πώς περίπου θα είναι η τρίθυρη εκδοχή του Micra.

Τουλάχιστον στην πρωτότυπη μορφή των φωτογραφιών, το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από στοιχεία όπως τα φουσκωμένα φτερά, οι έντονες καμπύλες στο αμάξωμα, οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο εμπρός μέρος, τα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός/πίσω, οι νέοι καθρέπτες, η αεροτομή στο πίσω μέρος, και οι τεράστιες ζάντες. Για την κίνηση του εκρηκτικού «Compact Sport Concept» όπως το ονομάζει η Nissan, φροντίζει το 1,6 λίτρων σύνολο της εταιρείας που χρησιμοποιείται και στο Juke, και με υπερτροφοδότη αποδίδει 190 ίππους, ενώ η κίνηση περνά εμπρός μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT που περιλαμβάνει και χειροκίνητη λειτουργία 6 σχέσεων. 




''autotriti'' 

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ