Tuning

21/6/11

VW Beetle R: Έρχεται το πιο... καυτό Σκαθάρι του 2011!

Σύμφωνα με πηγές από το αμερικάνικο Car And Driver η Volkswagen ετοιμάζει την πιο ισχυρή έκδοση του Beetle με τον κωδικό R για την επερχόμενη Έκθεση της Φρανκφούρτης για το 2011.

Σύμφωνα με πηγές από το αμερικάνικο Car And Driver η Volkswagen ετοιμάζει την πιο ισχυρή έκδοση του Beetle με τον κωδικό R για την επερχόμενη Έκθεση της Φρανκφούρτης για το 2011. Αν και επίσημα η γερμανική εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα προς το παρόν, το Beetle R αναμένεται να φορέσει τον συνήθη ύποπτο 2λιτρο TSI που εφοδιάζει και το αντίστοιχο Golf με ισχύ περί τους 240 ίππους. Αν οι πληροφορίες αυτές τελικά επαληθευτούν, τότε όπως καταλαβαίνετε θα μιλάμε για 30 λιγότερους ίππους σε σχέση με το Golf R που αποδίδει 270 ίππους.

Επιπλέον, δεδομένο είναι ότι το ισχυρότερο νέο Σκαθάρι θα είναι προσθιοκίνητο με τις απαραίτητες σπορτίφ διαθέσεων ρυθμίσεις στην ανάρτηση, καθώς και τις ανάλογες αισθητικές βελτιώσεις. Οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι σίγουρο ότι σας δίνουν μια εικόνα για το πως περίπου θα είναι το πιο... hot Beetle του 2011!

''e-go.gr''

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ