Tuning

24/5/10

Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce: Hardcore!

 
 
 
Στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο η Lamborghini παρουσίασε την πιο... hardcore έκδοση της Lamborghini Murcielago. Πρόκειται για την LP 670-4 SuperVeloce η οποία θα παραχθεί σε μόλις 10 κομμάτια και μάλιστα μόνο για την αγορά της Κίνας.

Το αμάξωμα φέρει νέα αεροδυναμικά βοηθήματα εμπρός, πλάι και πίσω, νέας σχεδίασης τροχούς, πορτοκαλί δαγκάνες φρένων, ενώ διαθέτει μία σεβαστών διαστάσεων μόνιμη αεροτομή «Aeropack Wing». Είναι βαμμένη σε μία απόχρωση του γκρι, ενώ μια χαρακτηριστική πορτοκαλί γραμμή που πλαισιώνεται από δύο μαύρες διατρέχει κατά μήκος το καπό και την οροφή. Τα γράμματα που χαρακτηρίζουν την έκδοση (SV) κοσμούν σε πορτοκαλί χρώμα τα πίσω φτερά.

Στην ιδιαίτερη καμπίνα της Murcielago LP 670-4 SuperVeloce κυριαρχούν τα ανθρακονήματα και το δέρμα alcandara, ενώ πορτοκαλί είναι οι ραφές, τα puddles αλλαγής ταχυτήτων καθώς και η βάση με τα 3 κουμπιά στην κονσόλα.

 
O κινητήρας που εφοδιάζει την Murcielago LP 670-4 SuperVeloce είναι ο ίδιος που τοποθετείται και στην «νορμάλ» έκδοση της Murcielago (V12 6,5 λίτρων) ο οποίος για την περίσταση αποδίδει 670 ίππους με τα 100 χιλιόμετρα από στάση να έρχονται σε μόλις 3,2’’ και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 342 χλμ./ώρα.

Πηγη   e-go.gr

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ