Tuning

22/7/10

Δεν... ιδρώνει ο Φέτελ

Εμπιστοσύνη στην ομάδα του δείχνει ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος δε δείχνει να αγχώνεται για το επερχόμενο Grand Prix στη Γερμανία (25/7). 
Μία νίκη στην πατρίδα του εκάστοτε πιλότου αποτελεί πάντα ένα ιδιαίτερο συναίσθημα για εκείνον που θα καταφέρει να κερδίσει για το κοινό του, που θα κάνει τον κόσμο του να σηκωθεί στις εξέδρες και να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο στο τέλος του αγώνα.

Ο "baby Schumi" έχει αρχίσει να κερδίζει κοινό στη χώρα του, αλλά σίγουρα μια νίκη στο Χόκενχαϊμ θα τον εδραίωνε στην προτίμηση των συμπατριωτών, δεδομένου ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ πρέπει να βρει το... μαγικό κουμπί, ώστε να επιστρέψει στον παλιό καλό του εαυτό.  
"Το γεγονός ότι επόμενος αγώνας είναι στο 'σπίτι' μου δεν μου προκαλεί επιπλέον άγχος. Έχουμε ένα δυνατό μονοθέσιο και θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε καλό θέαμα. Στο Grand Prix της πατρίδας σου υπάρχουν πολλλοί φίλοι σου να σε χειροκροτούν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι για πάντα", δήλωσε ο Φέτελ, δείχνοντας έτοιμος να πάρει την καρό σημαία στη χώρα του.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 121 βαθμούς, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με 145 πόντους.

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ