Tuning

21/5/11

Ο Fernando Alonso στη Ferrari μέχρι το 2016

Η Ferrari ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Fernando Alonso για την επόμενη πενταετία. Ο Ισπανός θα οδηγεί για την ομάδα του Maranello τουλάχιστον μέχρι το 2016, οπότε θα είναι 35 ετών.

Η Ferrari απέκτησε τον δις πρωταθλητή το 2010, στη θέση του Kimi Raikkonen. Το αρχικό συμβόλαιο των δύο πλευρών εκτεινόταν μέχρι το τέλος του 2012, αλλά τώρα η Scuderia προχώρησε στην τετραετή ανανέωσή του και όλα δείχνουν ότι ο F. Alonso θα κλείσει την καριέρα του στη F1 ως οδηγός της Ferrari.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Luca di Montezemolo, δήλωσε: "Είναι μεγάλη χαρά που ανανεώσαμε το συμβόλαιό μας με έναν οδηγό που πάντοτε επιδείκνυε ότι έχει την προσωπικότητα του νικητή, ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις.

Ο Fernando κάθε απαιτούμενη ικανότητα, τόσο από τεχνικής όσο και από προσωπικής άποψης, να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ιστορία της Ferrari και ελπίζω ότι θα την εμπλουτίσει με περισσότερες νίκες σύντομα".

Ο 30χρονος Ισπανός τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε σε αυτή τη συμφωνία. Αισθάνθηκα άνετα αμέσως στη Ferrari και τώρα είναι για μένα σαν δεύτερη οικογένεια. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους του Maranello και στους ηγέτες τους και ήταν φυσιολογικό για μένα να αποφασίσω την μακροχρόνια επέκταση της συνεργασίας με την ομάδα στην οποία αναμφίβολα θα τελειώσω την καριέρα μου μια μέρα".

auto.in.gr

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ