Tuning

20/6/11

Στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες, επίσημες φωτογραφίες της νέας BMW M5




Οι χαρακτηριστικές εισαγωγές αέρα του μπροστινού προφυλακτήρα δεν αφήνουν περιθώρια σύγχυσης. Τις προδιαγραφές του πανίσχυρου sedan προσδιορίζουν οι τροχοί των 20 ιντσών, τα "βράγχια" απαγωγής θερμότητας στα μπροστινά φτερά και οι τέσσερις απολήξεις των εξατμίσεων στο πίσω τμήμα

Ένα ακόμη "θύμα" του διαδικτύου έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των αυτοκινήτων που είδαν τις πρώτες, επίσημες φωτογραφίες τους να αποκαλύπτονται πρόωρα.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της νέας M5, την πρωτότυπη εκδοχή της οποίας είχαμε δει στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης, να "διαρρεύσει" στο διαδίκτυο λίγες ημέρες πριν την εμφάνιση του αυτοκινήτου στο "M Festival" που θα πραγματοποιηθεί στο Nurburgring.
Πέρα από τις εμφανείς σχεδιαστικές αλλαγές που μπορεί να διακρίνει κανείς στο αμάξωμα της M5, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον twin turbo κινητήρα των 4,4 λίτρων να αποδίδει 560 ίππους και 680 Nm ροπής, ενώ η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς θα πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων ή προαιρετικά με τη συνδρομή ενός επτατάχυτου ημι-αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.
Η τιμή της νέας BMW M5, που θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε κάτι παραπάνω από 4,4 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα θα ξεπερνά με το προαιρετικά διαθέσιμο M Package τα 305 χλμ./ώρα, θα κοστίζει στη γερμανική αγορά περίπου 100.000 ευρώ.

''autoin.gr''

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ