Tuning

7/2/12

VW Scirocco GT: Με αγωνιστικά γονίδια

Mία επετειακή και ταυτόχρονα συλλεκτική έκδοση του Scirocco παρουσιάζει η Kosmocar-Volkswagen, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τις αγωνιστικές επιτυχίες του δημοφιλέστατου, στη χώρα μας, coupe.

H έκδοση με τα διακριτικά GT, η οποία εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Volkswagen A.G, θα παραχθεί σε μόλις 118 αντίτυπα -118 είναι ο αριθμός συμμετοχής του Scirocco GT24-, συνδυάζοντας τον πλούσιο εξοπλισμό με τις επιδόσεις και τη σπορτίφ οδική συμπεριφορά. Η τελευταία, μάλιστα, υπογραμμίζεται από τη δυνατότητα απενεργοποίησης του ESP.

Το Scirocco GT θα εφοδιάζεται με τον μέχρι σήμερα γνωστό διπλά υπερτροφοδοτούμενο TSI κινητήρα των 1,4 λίτρων, η ισχύς του οποίου φτάνει τους 160 ίππους.

Στον εξοπλισμό της συγκεκριμένης έκδοσης ξεχωρίζουν τα αεροδυναμικά βοηθήματα του αμαξώματος, οι ζάντες των 18 ιντσών, η πανοραμική γυάλινη οροφή, το ηχοσύστημα με οθόνη αφής 6,5 ιντσών και cd-changer 6 δίσκων, ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, η sport ανάρτηση, τα επίσης sport καθίσματα και τα πεντάλ αλουμινίου.

Σε επίπεδο ασφαλείας, πέρα από το πλήρως απενεργοποιούμενο ESP, το Scirocco GT διαθέτει έξι αερόσακους και φυσικά ABS με Brake Assist, EDL (ηλεκτρονικό διαφορικό) και Hill Hold Assist.

Επίσης, η Kosmocar-Volkswagen θα προσφέρει σε κάθε κάτοχο της επετειακής έκδοσης του Scirocco ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στο Volkswagen Driving Academy.

To περιoρισμένης παραγωγής Scirocco GT κοστίζει 24.820 ευρώ στην έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και 26.140 ευρώ στην έκδοση με το ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.



auto.in.gr

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ