Tuning

20/9/12

Abarth 695 Fuori Serie: Fast and Furious αλά ιταλικά

H Abarth προετοιμάζει την πρεμιέρα μιας ακόμη εξεζητημένης έκδοσης του Fiat 500 για την έκθεση του Παρισιού, η οποία εκτός από τον… "εαυτό" της, αναλαμβάνει να παρουσιάσει ένα νέο πρόγραμμα που θα προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης των προϊόντων της ιταλικής φίρμας, κατά παραγγελία των αγοραστών τους.

Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρχονται σε απευθείας επαφή με τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές της Abarth προκειμένου να καθορίσουν τις παραμέτρους του αυτοκινήτου που θα αγοράσουν έως και την τελευταία τους λεπτομέρεια.

Όσον αφορά την έκδοση 695 Fuori Serie η οποία αναλαμβάνει να συστήσει στο κοινό από τα floor της γαλλικής έκθεσης τα νέα επίπεδα εξατομίκευσης που θα προσφέρει η Abarth, εξοπλίζεται με κινητήρα 1,4 λίτρων με απόδοση 180 ίππους και 250 Nm ροπής στη sport διαμόρφωση.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με κιβώτιο Abarth Competizione όπου οι αλλαγές των σχέσεων πραγματοποιούνται μέσω των paddles στο τιμόνι. Όσον αφορά τις επιδόσεις, το 695 Fuori Serie ολοκληρώνει τη διαδικασία από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από επτά δευτερόλεπτα ενώ φτάνει την τελική ταχύτητα των 225 χλμ./ώρα.

Το προφίλ της έκδοσης συμπληρώνουν φρένα Brembo, ανάρτηση με γόνατα MacPherson στο μπροστινό άξονα και αντιστρεπτικοί δοκοί στον πίσω άξονα.

auto.in.gr

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ