Tuning

10/9/12

Alfa Romeo QV Sportiva: Νέα εξοπλιστικό πακέτο για τις Alfa Romeo ΜiTo και Giulietta

Έως και 40% όφελος εξασφαλίζει το πακέτο Sportiva QV που προσφέρεται τόσο για την Alfa Romeo Mito και όσο για την Alfa Romeo Giulietta, περιλαμβάνοντας μία σειρά εξοπλιστικών αναβαθμίσεων για το εσωτερικό και εξωτερικό τμήμα των δημοφιλέστερων προτάσεων της ιταλικής φίρμας.



Το δυναμικό προσανατολισμό των δημοφιλέστερων προτάσεών της επιχειρεί να ενισχύσει η Alfa Romeo, δημιουργώντας ένα νέο εξοπλιστικό πακέτο.

Tο QV Sportiva, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, θα προσφέρεται από τα τέλη Σεπτεμβρίου τόσο στην γκάμα της MiTo όσο και της Giulietta, εξασφαλίζοντας εξοπλιστικά στοιχεία εμπνευσμένα από τις ισχυρότερες εκδόσεις των δύο αυτοκινήτων.

Στην περίπτωση της MiTo, το QV Sportiva περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων- μαρσπιέ αλουμινίου, λογότυπο της έκδοσης στο εσωτερικό και το εξωτερικό τμήμα, πίνακα οργάνων με λευκό φωτισμό, πίσω σπορ προφυλακτήρα, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σπορ καθίσματα με επένδυση Alcantara, πλαίσια φωτιστικών σωμάτων και πίσω αεροτομή.

Το κόστος του συγκεκριμένου πακέτου ανέρχεται στα 1.700 ευρώ, όντας κατά 30% μειωμένο σε σχέση με την αξία των επιμέρους στοιχείων που περιλαμβάνει.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αντί των σπορ καθισμάτων με επένδυση Alcantara να επιλεγεί σπορ δερμάτινο σαλόνι ή καθίσματα bucket της Sabelt στην τιμή των 500 ή των 2.000 ευρώ αντιστοίχως.

Το πακέτο εξοπλισμού QV Sportiva για τη Giulietta διατίθεται συνδυαστικά με την έκδοση Distinctive και περιλαμβάνει μαρσπιέ αλουμινίου, λογότυπο έκδοσης, πίσω σπορ ανάρτηση, σκουρόχρωμους προβολείς, καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, δερμάτινο τιμόνι και χειρόφρενο με κόκκινες ραφές, πεντάλ αλουμινίου, τετραπίστονες δαγκάνες σε κόκκινο χρώμα, πλευρικά μαρσπιέ, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και σπορ σαλόνι με δέρμα microfibra.

Η τιμή του QV Sportiva φτάνει τα 2.300 ευρώ όντας κατά 40% μικρότερη σε σχέση με την αρχική αξία των εξοπλιστικών στοιχείων που περιλαμβάνει.

auto.in.gr

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ