Tuning

13/1/14

Subaru WRX STI 2015: Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κορυφαία έκδοση του Subaru WRX πρόκειται να ανακοινωθούν στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Detroit. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 2,5 λίτρων, ο οποίος θα ξεπερνά σε ισχύ τους 300 ίππους

Τα διακριτικά STI και εκείνα τα χαρακτηριστικά που θυμίζουν στους παλαιότερους την εμπλοκή της Subaru στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι πρόκειται να αποκτήσει πολύ σύντομα το μέχρι σήμερα γνωστό Subaru WRX.

Βαμμένο στο κλασικό World Rally Blue χρώμα της Subaru, με χρυσαφί ζάντες και εντυπωσιακά αεροδυναμικά βοηθήματα, το WRX STI θα αποτελέσει μία από τις παγκόσμιες πρεμιέρες που θα φιλοξενήσει η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit.

Αντί για τον δίλιτρο boxer κινητήρα βενζίνης που συναντάμε στην "πολιτική" εκδοχή του αυτοκινήτου, το WRX STI φημολογείται ότι θα διαθέτει έναν επίσης υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος ωστόσο θα είναι χωρητικότητας 2,5 λίτρων και απόδοσης 300 και πλέον ίππων.

Φυσικά, τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου θα συμπληρώνει το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης της Subaru, γνωστό και ως Symmetrical All Wheel Drive.
πηγη : auto.in.gr

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ