Tuning

18/5/11

Eπετειακή Μ1 για τα 50 χρόνια της Yamaha Racing

Τον ειδικό χρωματισμό της αγωνιστικής της μοτοσικλέτας Μ1, με τον οποίο στα MotoGP Ολλανδίας και Η.Π.Α. (Laguna Seca) θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της, παρουσίασε η Yamaha Racing. Ο νέος χρωματισμός έχει την ονομασία "YZR-M1 WGP50th Anniversary Edition".

"To 2011 είναι πολύ ιδιαίτερο έτος για τους αγώνες μοτοσικλέτας καθώς σηματοδοτεί την 50η επέτειο της Yamaha στα Grands Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο ιδιαίτερος κόκκινος και λευκός χρωματισμός αποτελεί φόρο τιμής στα χρώματα της ιστορίας της εργοστασιακής Yamaha, με μια μοντέρνα πινελιά", ανέφερε η ανακοίνωση της ιαπωνικής ομάδας.

Ο Jorge Lorenzo συμπλήρωσε: "Λατρεύω αυτά τα χρώματα, έχουν ιδιαίτερη ιστορική σημασία. Ο [Phil] Read, ο [Giacomo] Agostini κέρδιζαν με αυτά τα χρώματα και η δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουμε στη YZR-M1 είναι πολύ καλή. Είναι πολύ ιδιαίτερη χρονιά για τη Yamaha κι ελπίζουμε ότι αυτά τα χρώματα θα μας φέρουν τύχη στους δύο αγώνες".

Πέραν του χρωματισμού, η Yamaha γιορτάζει τα 50 χρόνια της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με μια εξειδικευμένη ιστοσελίδα, η οποία περιέχει το αγωνιστικό αρχείο της φίρμας και θα ανανεώνεται μέσα στη χρονιά με συνεντεύξεις και οπτικοακουστικό υλικό.
auto.in.gr

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ