Tuning

26/7/13

Ο «προπομπός» της νέας BMW M4

Παρουσιάστηκε το αναβαθμισμένο πακέτο για τη 435i Coupe

H 435i Coupe παρουσιάστηκε με ένα πιο αεροδυναμικό πακέτο, το Μ-Performance, που περιλαμβάνει αισθητικές βελτιώσεις και μηχανολογικές αναβαθμίσεις και μας προϊδεάζει για τη νέα M4.

Εξωτερικά, λοιπόν στην 435i Coupe έχει γίνει χρήση ανθρακονήματος σε καλύμματα καθρεφτών, αεροτομή και διαχύτη πίσω, οι δαγκάνες στα αναβαθμισμένα φρένα είναι κόκκινες, καθώς και οι ζάντες είναι 20άρες ελαφρού κράματος
 Επίσης, υπάρχει μια μαύρη μάσκα μπροστά, με χαμηλωμένο προφυλακτήρα και μεγάλες γρίλιες, ενώ στο πλάι ξεχωρίζουν οι ρίγες με το λογότυπο Μ-Performance κι οι χρωμιομένες λεπτομέρειες.

Στο εσωτερικό πάλι, η BMW αναφέρει ότι θα υπάρχει ένα αγωνιστικού τύπου τιμόνι, bucket καθίσματα, πεντάλ αλουμινίου και φινιρίσματα από δέρμα Alcantara και ανθρακόνημα.

Πέρα από την εμφάνιση, οι μετατροπές αφορούν και τους κινητήρες, όπου παρατηρείται αύξηση σε ιπποδύναμη και ροπή για τα τρία από τέσσερα μοτέρ της Σειράς 4, χωρίς να επηρεάζεται η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 των μοντέλων.

Έτσι, η 420D λοιπόν θα αποδίδει με το M-Performance 195 ίππους και 418 Nm ροπής. Η 428i θα αποδίδει 269 ίππους και 389 Nm ροπής, ενώ η 435i θα φτάνει τους 336 ίππους και τα 450 Nm ροπής.



Τέλος, όπως όλα δείχνουν, η συγκεκριμένη έκδοση θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο.

πηγη : ''newsbeast''

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ