Tuning

10/7/13

Το Leon Cup Racer στο Goodwood

«Ασυμβίβαστη πολεμική μηχανή» χαρακτηρίζεται από τη Seat

 

Το Leon Cup Racer θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της συμμετοχής της Seat στο φετινό Goodwood Festival of Speed. Θα είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα κάνει την εμφάνισή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Leon Cup Racer λοιπόν είναι ένα εντελώς νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τη Seat Sport.

Εξοπλισμένο με ένα 2,0 λτ. turbo κινητήρα βενζίνης, 330 ίππων και 340Nm ροπής, μεταδίδει την κίνηση στους εμπρός τροχούς, μέσω ενός 6τάχυτου DSG αυτόματου ή ενός σειριακού αγωνιστικού κιβωτίου. Όπως αναφέρει η εταιρεία, το Leon Cup Racer είναι μια «ασυμβίβαστη πολεμική μηχανή».

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα οδηγήσει ο Jordi Gené, ο οποίος από το 2005 έως και το 2009 αποτέλεσε βασικό μέλος της εργοστασιακής ομάδας Seat Sport WTCC.

Επίσης, το Leon Cup Racer θα διατεθεί και σε άλλες ομάδες για αγώνες ή επιλεγμένους πελάτες με τιμές που ξεκινούν από τα 70.000 ευρώ.

Εκτός βέβαια από το Leon Cup Racer, η ισπανική μάρκα θα παρουσιάσει στο πλαίσιο του Festival και το ανανεωμένο αγωνιστικό Ibiza Trophy, καθώς και μια σειρά από μοντέλα παραγωγής, όπως το νέο Leon SC, το Leon 5D, το Ibiza Cupra, το Toledo και το Mii.
 Τέλος, φέτος είναι η τρίτη φορά που η Seat θα έχει συμμετοχή στο Goodwood Festival of Speed, το οποίο γιορτάζει την 20η επέτειο του, ξεκινώντας στις 11 Ιουλίου 2013 και αναμένεται να προσελκύσει 185.00 επισκέπτες από όλο τον κόσμο μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

πηγη : ''newsbeast''

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ